2011-07-25

skador och nattaktivitet m.m.









Med de urgröpta kokosnötterna fick vi 2 stygn i benjamins vänster tumme på köpet. Ett par timmar på sjukhus fick benjamin och sandra uppleva. Enligt Benjamin var det en upplevelse med sandras danskakunskaper. Jag förstår inte,jag förstår inte... Det är mitt namn säger den barska danska sjuksköteskan till Sandra.


Julia och Sara tar mat.



På kvällen var det nattaktivitet mellan 21-02 och en grej vi gjorde var att göra en ljusstake av en flaska. Ett snöre doppad i t-sprit som man snor runt flaskan och därefter tänder på. När det nästan brunnit färdigt sätts flaskan ner i en balja vatten varefter flaskan går av på det stäälet vi hade lindat snöret och vips så blev det en ljushållare. Reflexspårning gjorde vi också och sedan var vi så trötta och ville sova efter lite mys vid matborden.


Flugor??? Vad gör vi då. Jo en flugsmälla!!!!!




På eftermiddagen gjorde vi något som vi inte visste vad det var. Kockalång. Det var en kock som gjorde en maträtt (lite lyxig). Tillsammans med en kock som även syntes på storbildsTV tillagade vi en maträtt gemensamt på våra trangiakök.. matvete,kyckling, kesella?,lök färska champinjoner och päronmos med äkta vaniljstång till efterrätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar